Факти, Анализи, Коментари
   21 Февруари 2019
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Гръцка партия призова за военен преврат в страната
15 Юни 2018
Призовавам военните лидери на страната да уважат клетвите си: арестувайте министър-председателя Алексис Ципрас, министъра на отбраната Панос Каменос и президента Прокопис Павлопулос
Гръцката партия „Златна зора” получи забрана да влиза в парламента на южната ни съседка, защото по-рано неин член призова да бъде извършен военен преврат в Гърция заради името на Македония, предаде КРОСС.

Коментарите бяха направени от Константинос Барбарусис по време на дебат в пленарна зала за вот на недоверие срещу правителството на СИРИЗА.

„Призовавам военните лидери на страната да уважат клетвите си: арестувайте министър-председателя Алексис Ципрас, министъра на отбраната Панос Каменос и президента Прокопис Павлопулос, за да предотвратите тази държавна измяна”, призова Барбарусис.

Коментарите му бяха определени като агресивни и подтикващи към насилие.

На партията е забранено да присъства на всички заседания относно вота на недоверие.

Министърът на отбраната на Гърция призова да бъде премахнат имунитетът на Барбарусис, за да може той да бъде съден.

Междувременно протестите в Гърция и Македония за новото име продължават.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
17 Jun, 2018 | 03:26

Любопитно, защо трябва независима страна да се интересува дали комшиите й ще одобрят името й? Гърците питат ли ни за това - Гърция, че и Елада, когато за нас са си Задморска Сомалия?


  И З Б Р А Н О
  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
Copyright © 2002-2018г. Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително