Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Путин: Връзките на Тръмп с Русия са измислица
14 Декември 2017
Не аз съм този, който има правото да дава оценка за работата на президента Тръмп. Това трябва да го направи американският народ", каза Путин в интервю за ABC News
Журналист на ABC News е първият представител на чужда медия, който зададе въпрос на Путин. Той засегна темата за връзките на администрацията на Тръмп с Русия и как руският лидер би могъл да обясни "големия брой" подобни контакти. Също така прозвуча въпросът: каква оценка би дал Путин за работата американският президент.

"Не аз съм този, който има правото да дава оценка за работата на президента Тръмп. Това трябва да го направи американският народ", каза Путин. "Аз само бих го попитал дали има желание за нормализация на нашите отношения?"

Относно връзките на Тръмп с руснаците, Путин отбеляза, че всичко това е измислица на онези, които са в опозиция на американския президент. "И какво сега? Трябва да се забраняват всякакви делови отношения? Нашият посланик е обвинен за това, че само се е срещал с някого. Та нали това е общоприета международна практика! Кой успя да види в това нещо извънредно и защо всичко трябва да се превръща в някаква шпиономания?".


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

VICTORIA EMMANUEL
15 Dec, 2017 | 00:40

заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (victoriaemmanuelloan@gmail.com), за да кандидатствате за заем


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.