Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хъватски генерал глътна отрова и почина по време на заседание на трибунала в Хага
29 Ноември 2017
Само секунди, след като чу, че обжалването на 20-годишната му присъда не е удовлетворено, 72-годишният Праляк извика гневно, че не е престъпник, след което отпи от малко кафяво шишенце в ръката си
Бившият военен командир на босненските хървати Слободан Праляк е починал, след като по време на заседание на Международния трибунал за бивша Югославия погълна отрова, съобщава хърватската информационна агенция ХИНА. По информация на медията, която се позовава на близък до подсъдимия, 72-годишният Праляк е починал в болницата, след като е приел отровата по време на финалното заседание на Трибунала.

По-рано днес, само секунди, след като чу, че обжалването на 20-годишната му присъда не е удовлетворено, 72-годишният Праляк извика гневно, че не е престъпник, след което отпи от малко кафяво шишенце в ръката си.

Заседанието беше незабавно прекратено, след като неговият адвокат извика: „Клиентът ми каза, че е изпил отрова“. Първоначално беше съобщено, че подсъдимият е жив и му се оказва медицинска помощ. В същото време холандската полиция обяви, че е започнала разследване във връзка с инцидент в сградата на съда в Хага.

„В момента заседателна зала номер едно е местопрестъпление“, заяви председателят на съдийската колегия Кармел Агиус, след като заседанието на Трибунала беше подновено. Съдията не разкри други подробности около случилото се, само посочи, че Праляк не присъства в залата и холандските власти вече водят разследване. /БГНЕС


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

AMANDA AFREDO
30 Nov, 2017 | 03:20

заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (amandaafredoloan42@gmail.com), за да кандидатствате за заем


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.