Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тръмп за Северна Корея: Никой не харесва мирно решение повече от президента Тръмп
7 Ноември 2017
Той коментира още, че и "лошо решение" за напрежението около Северна Корея може да се наложи да бъде взето
Американският президент Доналд Тръмп обяви по време на посещението си в Южна Корея, че ситуацията по отношение на Северна Корея ще бъде разрешена. "Тя винаги се разрешава. Тя трябва да бъде разрешена", добави държавният глава на САЩ, изтъквайки: "Никой не харесва мирно решение повече от президента Тръмп".

Той коментира още, че и "лошо решение" за напрежението около Северна Корея може да се наложи да бъде взето, но когато е бил попитан директно да каже дали има предвид война с тези думи, Тръмп загатнал: "Знаете какво означава това."

Днес и утре американският президент е на посещение в Южна Корея, като ще обсъди с ръководството на страната както икономическите отношения, така и ситуацията по отношение на Северна Корея.

По-рано Северна Корея обяви точно след пристигането на Тръмп в Южна Корея, че ще засили ядрения си потенциал и добави, че е готова да отговори на всякакви "луди" действия на американския държавен глава.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.