Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
37-годишен българин арестуван за жестоко убийство в САЩ
15 Октомври 2017
Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25. По него имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете
Арестуваха българин за жестоко убийство, съдът му определи гаранция от половин милион долара. Той е на 37 години и живее в Денвър. Заподозрян е за убийството на млада жена, чието тяло е открито близо до магистрален път, съобщава КРОСС, цитирайки bg-voice.

Властите не дават повече информация за извършеното престъпление.

Тялото на 24-годишната Шелби Уедърли е намерено на 30 септември сутринта край магистрала I-25 в Дъглъс каунти, Колорадо. Свидетели посочват, че по него имало огнестрелни рани и прорезни рани по ръцете, става ясно от записите от телефон 911.

Жената имала дълго криминално минало, предимно свързано с притежание на наркотици и е трябвало да се яви в съда два дни преди да бъде открита мъртва.

Обстоятелствата около смъртта ѝ, както и подробности за обвиненията срещу Петров остават в тайна, тъй като документите по делото са запечатани от съда. Българинът също има дълго криминално досие - арест за оръжие през 2004 година в Лаример каунти, грабеж, обир и побой. Той е прекарал известно време в затвора в Колорадо, но е бил освободен на 3 юни 2017 година. Присъдите му били за измама, кражба и обир с взлом.

Петров е арестуван на 13 октомври. Срещу него има две углавни обвинения - убийство от първа степен и фалшифициране на физически доказателство, както и едно обвинение за прикриване на смърт. Властите продължават да търсят повече информация за случая.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.