Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
12 станаха жетвите на ураганът „Ирма“ във Флорида
13 Септември 2017
Във Флорида започнаха дейностите по разчистване и възстановяване на щетите от бедствието

Броят на загиналите, след като ураганът „Ирма“ удари Флорида е 12 души, предава Фокус.  „Настоящият брой на потвърдените смъртни случаи, за които е отговорен ураганът Ирма, е 12“, заяви говорителят на Агенцията за кризисен мениджмънт Алберто Москосо.

Във Флорида започнаха дейностите по разчистване и възстановяване на щетите от урагана „Ирма“. В САЩ близо пет милиона домакинства, бизнеси и организации, останаха без електричество, предава Deutsche Welle. Федералната агенция за кризисен мениджмънт заяви, че според предварителни проучвания, във Флорида Кейс около 25 % от домовете са унищожени, а още 65 % имат сериозни щети.

Властите спряха хората, които искаха да се върнат на островите Флорида Кейс, за да дадат повече време на службите, които разчистват и възстановяват. Електрическите компании се фокусират върху възстановяването на електроснабдяването за училищата, болниците и инфраструктурните обекти.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.