Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Барбуда се евакуира заради урагана "Хосе"
9 Септември 2017
Разрушенията след "Ирма", са дори по-лоши от очакваното, като инфраструктурата и сградите там ще трябва да бъдат изградени изцяло наново

Разрушенията на остров Барбуда, причинени от урагана "Ирма", са дори по-лоши от очакваното, като инфраструктурата и сградите там ще трябва да бъдат изградени изцяло наново, предава Би Би Си. Първоначално премиерът на островната държава Антигуа и Барбуда Гастон Браун обяви, че 90 на сто от домовете там са понесли щети.

Жителите на Барбуда се евакуират, защото след "Ирма" се очаква ураганът "Хосе" да удари острова. Местните хора се притесняват, че не всички ще успеят да напуснат Барбуда, преди "Хосе" да го достигне.

Определено не се справяме. Всеки ще ви каже едно и също - че не се оправя. Всички сме в една и съща ситуация и никой на никого не може да помогне, защото всеки се нуждае от помощ, обясни пред Би Би Си Роуз Брукс, докато чакаше да бъде евакуирана от Барбуда.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.