Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Евакуираха стадион в Лондон заради предполагаем изстрел
1 Септември 2017
Инцидентът стана по време на мач от шампионата на Англия и Уелс
Лондонската полиция евакуира зрителите от стадиона за крикет Oval, след като там бе извършен предполагаем изстрел с арбалет. Това съобщи на сайта си Скотланд ярд. „Полицията съобщава, че на 31 август в 16:35 (18:35 българско време) на терена на крикетния стадион Oval бе извършено изстрелване на стрела (от лък) или на метателен предмет от арбалет. Сужителите на полицията в момента се намират на мястото на инцидента. Стадионът е в процес на контролирана евакуация. Няма сведения за пострадали“, казва се в съобщението.

Арести не са правени. Изясняват се причините, заради които е извършен изстрел на предмет с метален накрайник. Инцидентът стана по време на мач от шампионата на Англия и Уелс между крикетния клуб на английското графство Съри, който е домакин на стадиона, и съперниците им от историческото графство Мидълсекс. Стадионът се намира на десния бряг на Темза в лондонския квартал . Той е построен преди 172 години – през 1845 година. Събира 25 000 зрители. /БГНЕС


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.