Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
17-годишен младеж заподозрян за кървавия терор в Барселона
18 Август 2017
В четвъртък бяха убити 14 човека и ранени над 100
Испанската полиция издирва нов главен заподозрян за терористичната атака в каталонската столица Барселона, съобщава Фокус. По данни на вестник El Mundo, който цитира полицейски източници, става въпрос за 17-годишния Муса Оукабир, по-малкия брат на Дрис Оукабир, който бе задържан от властите в четвъртък. 

Смята се, че заподозреният е избягал пеша след нападението. Непълнолетният Муса, според доклада, е откраднал паспорта на брат си и е наел ван под негово име. Дрис Оукабир също потвърди това пред полицията.

Колата се е движила около 600 метра на зигзаг с 80 км/час. Полицията обяви четвърто ниво на заплаха от терористична атака.

Четиринайсет души са загинали след нападенията в Испания, след като две превозни средства се врязаха с група пешеходци в Барселона и в курортния град Калмбрилс, съобщи в петък Генералната дирекция за гражданска защита на Каталония, предава AFP.

Данните не включват петимата предполагаеми екстремисти, ликвидирани от испанската полиция в Калмбрис, поясниха властите.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Неразбиращ
18 Aug, 2017 | 18:48

Защо само деца включват във войната


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.