Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Взрив на цистерна погуби 140 човека в Пакистан
25 Юни 2017
Десетки хора са получили изгаряния, докато се опитвали да съберат част от изтичащото гориво
Над 140 души загинаха, след като камион, превозващ петрол, избухна в пламъци в пакистанския град Бахавалпур, съобщава КРОСС.

Първоначално пакистанските власти съобщиха, че жертвите са 123. След това те нараснаха до 132, а по-късно се появи и информация, че броят им е над 140. Сред тях има и 20 деца. Ранените са около 80.

Десетки хора са получили изгаряния, докато се опитвали да съберат част от изтичащото гориво. Ранените са откарани в болница.

Пожарникари са пристигнали на мястото на инцидента, за да овладеят пламъците. Изпратени са и военни хеликоптери, които да помагат в откарването на ранените в болница.

Според непотвърдена информация, камионът се е преобърнал поради превишена скорост. Поне 6 автомобила и 12 мотоциклета с хората на тях са напълно изпепелени.

Очевидци съобщават, че някои от хората са били с цигари на мястото на инцидента, което може да е причина за подпалването на цистерната. Броят на жертвите може да се увеличи, а самоличността на загиналите ще бъде установена само след ДНК-анализ, тъй като телата са силно обгорени.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.