Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Изненада: Предсрочни избори във Великобритания
18 Април 2017
Според Тереза Мей необходими са предсрочни избори, защото другите партии се противопоставят на плановете на правителството за Брекзит
Премиерът на Великобритания Тереза Мей поиска свикване на предсрочни парламентарни избори на 8 юни, съобщават британски медии. На извънредна пресконференция на "Даунинг стрийт" 10 Мей обясни причината за решението, предава КРОСС.

Мей изтъкна, че когато е станала премиер на Обединеното кралство, страната се е нуждаела от стабилност и тя го е постигнала. Премиерът изтъкна още, че е изпълнила и резултата след референдума. Великобритания напуска ЕС и няма връщане назад, поясни тя.

Според нея необходими са предсрочни избори, защото другите партии се противопоставят на плановете на правителството за Брекзит. Правителството, по думите й, има план за Брекзит, който ще позволи на Обединеното кралство да върне контрола над законите и границите си. Това е правилният подход, но другите партии се противопоставят, оплака се тя.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.