Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дорис помете Великобритания
24 Февруари 2017
Вертовете със сила от 150 километра в час нанесоха сериозни материални щети и засегната чувствително транспорта
Великобритания осъмна със сериозни материални щети, прекъсване на електрозахранването, проблеми с транспорта и един смъртен случай след приминаването на бурята Дорис. 

15 000 домакинства и бизнеси в Северен Уелс продължават да се без електричество в резултат на опустошенията, предизвикани от бурята Дорис. Електрическата компания „Скотиш пауър“ съобщи, че 700 нейни служители са ангажирани във възстановяването на електрозахранването. 

Вертовете със сила от 150 километра в час нанесоха сериозни материални щети и засегната чувствително транспорта. В един момент повече от 60 000 домове бяха без ток. Автобуси през деня ще се вдижат по някои трасета на влаковете, тъй като железопътните линии още не са разчистени от падналите дървета и камъни. 

Продължава разследването на обстоятелствата за смъртта на 29-годишна жена в центъра на град Уулвърхемптън. В Милтън Кийнс момиче е било откарано в болница след срутване на покрив в нейното училище. Двама възрастни са постъпили в болница с наранявания, след като дърво е паднало върху тяхната кола в графство Шропшър. 

Въпреки че метеоролозите съобщиха, че бурята Дорис вече е отшумяла и прогнозираха по-меко време в някои райони, остава в сила предупредителиня код "жълто“.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.