Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Жестока катастрофа в Унгария между българи, турци и румънци
15 Февруари 2017
Десет от ранените при инцидента са се представили като български граждани. Четирима от тях са в критично състояние, а една българка е загинала
Една българка е загинала при тежка верижна катастрофа на магистрала в Унгария рано тази сутрин. Десет от ранените при инцидента са се представили пред полицията като български граждани. Четирима от тях са в критично състояние. Трима от тях са настанени в болницата в унгарския град град Мако,  а останалите - в Сегед, научи "Хоризонт" от дипломатически източници. 
 
При тежката катастрофа са се сблъскали 7 превозни средства – два румънски камиона, две по-малки товарни коли, един румънски автобус и два български микробуса. Автомобилите са с регистрация от района на Търговище.  Единият от тях е собственост на българката  Гюлхан Нихат Мустафа от Омуртаг, научи "Хоризонт"

Общо четирима души - двама турци, румънец и българката - са загинали при тежкия инцидент, съобщиха унгарски медии. Катастрофата е станала в гъста мъгла, при видимост по-малка от 10 метра.

Пристигналите на местопроизшествието спасителни служби е трябвало да освободят с помощта на пожарникари четиримата загинали при катастрофата. 13 души са настанени в болница. Заради катастрофата пътят е бил затворен, а движението - пренасочено.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.