Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Осъдиха българи във Великобритания на от 6 до 8 години затвор за каналджийство
14 Февруари 2017
Те са признати от съд в графство Кент за виновни в оказване на помощ на нелегални имигранти да влизат във Великобритания
Четирима българи бяха осъдени във Великобритания на общо 28 години затвор за каналджийство, съобщи регионалното издание "Кент онлайн".

43-годишният Веселин Денков, Иван Георгиев на 39 години, 65-годишният Георги Станков и Илиян Маринов, чиято възраст не се посочва, са признати от съд в графство Кент за виновни в оказване на помощ на нелегални имигранти да влизат във Великобритания от 1 май до 4 август миналата година.

Четиримата българи са извършвали трафика на хора с микробуси, в които имало тайници за укриване на хора. Пред тайниците те слагали чесън, за да заблуждават кучетата на граничните служби.

Георгиев е осъден на 9 години затвор, Денков на 7, а другите двама на по 6.

"Кент онлайн" посочва, че Денков е осъждан на 18 години затвор в България за умишлено убийство, а Георгиев е лежал 6 години у нас за непредумишлено убийство.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.