Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Летището в Хамбург отново обгазено
13 Февруари 2017
Вчера се наложи два терминала там да бъдат евакуирани, докато бъде изяснено за какъв газ става дума. Намерени бяха празни флакони от спрей за самозащита
Летището в германския град Хамбург отново беше обгазено с лютив спрей. Вчера се наложи два терминала там да бъдат евакуирани, докато бъде изяснено за какъв газ става дума. Намерени бяха празни флакони от спрей за самозащита. Все още не е ясно кой ги е използвал. 

Газът се разпространява по климатичната инсталация. Властите откриха вчера кутия с празни флакони в едно от кошчетата при проверката на багажа. 

Пожарната изключи вероятността да става дума за атентат, но днес отново се е появи лютив газ в терминалите макар и в по-малки количества. Не се е наложило затваряне на летището и евакуация като вчера. 

В неделя от газа пострадаха 68 души, които са се оплакали от зачервени очи и задушаване. Полицията разследва следи в няколко посоки. 

Става дума не за детска шега, а за застрашаване на човешкото здраве и последствията за извършителя ще са сериозни, заяви говорител на полицията.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.