Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стотици милиарди евро напускат Белгия
29 Януари 2017
Очакват се промени в данъчното законодателство, които да премахнат отстъпката в корпоративния данък за "рискови инвестиции“
Стотици милиарди евро на многонационални компании напускат Белгия, съобщава фламандският вестник Де Тихт. Досега страната беше определяна като "данъчно убежище“. 

Очакват се промени в данъчното законодателство, които да премахнат отстъпката в корпоративния данък за "рискови инвестиции“. 

Това би означавало компаниите да плащат пълния размер от 23 на сто върху печалбата си. 

Според белгийското издание, за последните 5 години филиали на големи корпорации са извели от страната близо 144 милиарда евро.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Христо
30 Jan, 2017 | 21:22

Ако са нужни на някого пари то е добре да инвестира акции, а за помо да не се доверява на мошеннически фирми, дето им вървят рекламите по 1000 пъти на ден, че и демо пари ти дават.

Стойчо
30 Jan, 2017 | 15:15

Не твърдя, че съм експерт в трейдването, но твърдя, че открих своите брокери. Един приятел ми каза за Фронт Пойнд Партнърс, открих ги, регистрирах се и започнах да действам. Платформата им е удобна, мога да следя във всеки един момент какво се случва на фондовите борси по света, а най-хубавото е, че мога да трейдвам онлайн.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.