Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъжът заснет да рита жена по стълбите в берлинското метро е българин
14 Декември 2016
Оказа се, че цялата група се състои от наши сънародници
Германската полиция е идентифицирала мъжа, който брутално нападна жена в берлинското метро. Той е българин и вероятно се укрива в България, пише Spiegel. Първоначалната информация бе, че само един от придружителите на мъжа - този, който минава последен на записа, е българин. Именно той бе задържан и разпитан от полицията. Сега обаче се оказа, че цялата група се състои от наши сънародници. 

В момента германските власти подготвят иск до българските си колеги за екстрадирането му в Берлин. Според информация на Berliner Zeitung пък четиримата нападатели са роднини. Прокуратурата в Берлин посочва още, че нападателят и жертвата не се познават, а агресията е непредизвикана. 

Инцидентът се е случил на 27 октомври 2016 г., малко след полунощ, когато група от четирима млади мъже в нетрезво състояние преминават през стълбищата на метростанция "Херманщрасе" в квартала Нойкьолн в германската столица. Записът от камерите за видеонаблюдение беше публикуван едва шест седмици след престъплението. Внезапно един от тях - неизвестен все още извършител - рита силно в гърба младо момиче, което пада по стълбите на станцията. Нито един от групата му не помага на момичето да се изправи. Българският гражданин, който беше идентифициран по-рано тази седмица, вдига изпуснатата бутилка бира от стълбищата и си тръгва заедно с останалите мъже.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Ivan Gerchew
15 Dec, 2016 | 19:29

Циганската сган трябва да бъде смазана един път завинаги. Тя унищожава България. Да се маха Тиквара от Банкя и който дойде да спре помощите за тези гнусове. А Тиквара да се съди за разрухата и корупцията.

БЪЛГАРИН
15 Dec, 2016 | 11:27

БЪЛГАРИ ,
ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ЦИГАНСКАТА ПАПЛАЧ
ДА ОСКВЕРНЯВА СВЯТОТО ИМЕ НА БЪЛГАРИЯ ...!!!

ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВСЯКА ГОДИНА ХАРЧАТ 3 МИЛИАРДА ЛЕВА
ГОДИШНО ЗА ТАЗИ ЦИГАНСКА СГАН , А ПОЛУЧАВАТ ЗА НАГРАДА БЕЗНАКАЗАНА ЖЕСТОКОСТ, НАСИЛИЕ , ГРАБЕЖИ ...
... НО И ЦИГАНСКИ БЕБЕТА БЕЗЧЕТ !!! ???

НА ТЕЗИ ГАДОВЕ ДА СЕ ОТНЕМА АВТОМАТИЧНО БЪЛГАРСКОТО
ГРАЖДАНСТВО И ДА СЕ ЕКСПУЛСИРАТ В ТУНДРИ , ПУСТИНИ ... НО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ !

ЦИГАНСКА ИЗМЕТ !!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.