Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Tайм" обяви Тръмп за личност на годината
7 Декември 2016
Тръмп е личността на годината заради шокиращата си изборна победа, която пренаписа правилата на американската политика
Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп е "Личност на 2016" в годишната класация на списание "Тайм". . Главният редактор на списание "Тайм" Нанси Гибс обясни, че титлата се дава на личност, която е оказала огромно влияние върху събитията независимо дали за добро или за лошо.

Кога друг път сме били свидетели как една единствена личност не зачита никакви очаквания, руши правилата и нарушава нормите, побеждава не една, а две политически партии по пътя към победата в избори, в които влиза с шансове 100 към 1.  

Минути след обявяването Тръмп позвъни в телевизионното предаване, за да каже, че избирането му е голяма чест.
 
За мен е огромна чест и означава много, особено след като съм израснал, четейки списание "Тайм". Имах късмета да съм на корицата доста пъти тази година.

На корицата на списанието се чете "Доналд Тръмп: президент на Разединените американски щати" и е поместена снимка на новоизбрания президент в частната му резиденция. В отговор Тръмп отбеляза, че не той е разединил Щатите. 

Смятаме да ги обединим отново и да имаме страна, която е напълно излекувана. Отново ще бъдем велика икономическа сила, ще изградим армията и сигурността си и ще направим много велики неща, обеща той.

Но второ място в класацията на "Тайм" е  Хилари Клинтън, защото е първата жена достигнала толкова близо до Белия дом. На трета позиция са "Хакерите", които са държавно финансирана киберзаплаха за сигурността и се опитаха да подкопаят американските избори. След тях се нарежда турският президент Реджеп Ердоган, който преживя опит за преврат и стана по-силен от всякога, дори когато Европейският съюз се опитва да му пришие бежанската си криза, а заедно с нея и бъдещето си, коментира "Тайм". 


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.