Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Самолет с 81 души на борда се разби в планински район
29 Ноември 2016
Със самолета са пътували и бразилски футболисти от първодивизионния клуб "Шапакоенсе"
Шестима души са оцелели при самолетната катастрофа в Колумбия, предаде Асошиейтед прес. Самолет на боливийска чартърна компания с 81 души на борда – 72 пътници и деветчленен екипаж, се разби в планински район недалеч от град Меделин. Със самолета са пътували и бразилски футболисти от първодивизионния клуб "Шапакоенсе", които трябвало да играят утре в Меделин с местния "Атлетико насионал" на полуфинал за Купата на Южна Америка. 

Малко преди катастрофата самолетът, който бил предназначен за полети на къси разстояния, съобщил, че е възникнала извънредна ситуация заради проблеми с електрическата система. 

Бившият футболист на софийския ЦСКА Филипе Машадо е бил на борда на падналия в Колумбия самолет, потвърждава изнесеният списък с пътниците. Заедно със съотборниците си от "Шапекоенсе" Машадо е пътувал за мача с "Атлетико насионал" от финала за Купата на Южна Америка. Делегацията на бразилския клуб е била от общо 42-ма души, като в нея влизали футболистите, треньорският щаб и служебни лица. На борда е имало и привърженици, журналисти, както и деветчленен екипаж. 


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.