Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хилари Клинтън: ФБР да обяви повече информация за разследването на имейлите ми
29 Октомври 2016
Тя изрази увереност, че неразглежданите досега кореспонденции няма да променят заключението на разследващите по-рано
Хилaри Клинтън призова ФБР да публикуват повече информация около новооткритите й имейли. Тя изрази увереност, че неразглежданите досега кореспонденции няма да променят заключението на разследващите по-рано, че с използването на личния си сървър тя не е извършила криминални действия.

Около седмица преди вота за президент шефът на ФБР Джеймс Коми разклати политическите пластове, след като информира законодателите, че агенти на бюрото разглеждат имейли, които са свързани личния сървър на Хилари Клинтън. Смята се, че мейлите са изникнали при провеждането на друго разследване  - това срещу бившия конгресмен Антъни Уийнър – отчуждения съпруг на близък съветник на Клинтън.
В петък на пресконференция в Де Мойн, Айова Клинтън заяви, че представената информация не е достатъчна за избирателите да вземат решение.
Делят ни само 11 дни от може би най-важните национални избори в живота ни. Гласуването вече тече в страната. Американският народ заслужава да научи всички факти незабавно, каза тя.

Клинтън добави, че самият директор на ФБР не е наясно дали намерените нови мейли са от голямо значение и тя призова за яснота. 
Нейният опонент Доналд Тръмп приветства последното развитие намитинг в Ню Хемпшир на фона на одобрителни възгласи.

Те ще разгледат наново случая с криминалното и нелегалноти й поведение, което е заплашило сигурността на Съединените американски щати, каза Тръмп.
Тръмп коментира още, че корупцията на Клинтън е от невиждан досега мащаб и призова избирателите да не допускат криминалната й схема в Белия дом.

Според последните национални допитвания на Риъл Клиър Политикс Клинтън води с пет пункта пред Тръмп.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.