Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стрелба до Белия дом - има прострелян
21 Май 2016
Белият дом беше временно затворен и отцепен заради инцидента
Служител на службата, охраняваща президента на САЩ и семейството му, е прострелял мъж, който размахвал пистолет в близост до Белия дом, съобщава Ройтерс. Белият дом беше временно затворен и отцепен заради инцидента. 

Сътрудниците на Сикрет сървиз са предупредили мъжа неколкократно да хвърли оръжието. Простреляният мъж, който изглежда около 25-годишен, е бил откаран в болница в критично състояние, посочва Ройтерс. Никой от персонала на Белия дом не е пострадал при инцидента.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
25 May, 2016 | 17:20

В Белия дом се случват редовно такива инциденти, толкова равномерно редовно че изглежда като нагласено. Всички, от убийството на Линколн до атентата на Регън ги обединява едно - престъпниците са все психично болни, иначе прилежни граждани. И особено важно - ни намек по еврейския въпрос в страна която изцяло се владее от евреите, и само споменаването на Белия дом без оправдаващи допълвания звучи като лукав антисемитизъм.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.