Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Аварийна сигнализация за пушек е задействала на борда на самолета на "Иджипт еър"
21 Май 2016
Предупреждението за дим е било регистрирано в една от тоалетните на самолета
Аварийна сигнализация, предупреждаваща за задимяване, се е задействала на борда на самолета на "Иджипт еър" минути преди катастрофата, съобщи Си Ен Ен, като цитира египетски източник. Телевизията се позовава на данни от автоматична система за комуникация на борда на самолета. Според тях, предупреждението за дим е било регистрирано в една от тоалетните на самолета. Сигнализацията се е задействала "броени минути" преди предполагаемия момент на катастрофата. 

Разследващите инцидента все още се опитват да установят причината за падането на самолета, извършващ полет от Париж до Кайро, при което загинаха всичките 66 души на борда. Терористичен атентат е една от хипотезите, но до момента нито една групировка не е поела отговорност за катастрофата.

В същото време египетският външен министър Самех Шукри заяви, че разбилият се самолет А320 е бил технически изправен, а лансирането на версията за терористичен акт на борда е прибързано.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.