Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Египетските власти разследват всички версии за изчезването на самолета на "Иджипт Еър"
19 Май 2016
Всичко, което можем да кажем, е, че връзката със самолета е прекъснала в определен район
Египетският премиер Шериф Исмаил изрази съболезнования на близките на пътниците и екипа на самолета на "Иджипт Еър". Той обясни, че засега единствено има яснота за района, където самолетът е паднал.

Всичко, което можем да кажем, е, че връзката със самолета е прекъснала в определен район и издирвателната операция в концентрирана там. Военните изпратиха самолет и кораби, които скоро ще пристигнат. Сътрудничим си с гръцките власти и гръцки самолети в момента претърсват района, заяви Шериф Исмаил на международното летище в Кайро.

Египетският министър на авиацията Шариф Фатхи обяви, че засега е твърде рано да се изключи, която и да било хипотеза за изчезването на самолета на "Иджипт Еър". Той все пак призна, че самолетът е по-вероятно да е бил свален заради терористична атака, отколкото в резултат на технически проблем. Засега няма информация и за намерени останки от машината.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.