Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мащабна операция срещу един от най-големите арабски кланове в Германия
12 Април 2016
На членове на фамилията "Ал Заин" са повдигнати обвинения за грабеж и опит за убийство
Полицията в Берлин проведе мащабна акция срещу един от най-големите арабски кланове в Германия. На членове на фамилията "Ал Заин" са повдигнати обвинения за грабеж и опит за убийство. В рамките на операцията са обискирани 16 жилища и са арестувани шестима заподозрени. 

Няма да търпим зони извън закона в нашия град, коментира Франк Хенкел, сенатор по вътрешните работи на Берлин. 
Акцията е започнала в 4.30 часа сутринта в квартал "Нойкьолн". Шестимата са задържани за голям грабеж на известния берлински универсален магазин, незаконно притежание на оръжие и подбуждане към убийството на една от съпругите на арестуваните. 

Криминалните прояви на арабските кланове са един от най-сериозните проблеми в Германия. Само в Берлин има 14 разследвания на престъпления от всякакъв характер срещу арабски фамилии, като при един от случаите 78 членове на един клан са криминално проявени. 

Съществува опасението, че арабските кланове се опитват да вербуват свои хора сред бежанците, което може да се превърне в проблем за интеграцията им.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.