Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха отломка от изчезналия малайзийски самолет?
30 Юли 2015
Заместник-министърът на транспорта на Малайзия заяви, че отломката "почти със сигурност" е от самолета, изчезнал на 8 март 2014 г.

На източния бряг на френския остров Реюнион в Индийския океан бе открита отломка от самолет, за която се смята, че вероятно е от изчезналия миналата година самолет на авиокомпания "Малейжа еърлайнс".

Днес заместник-министърът на транспорта на Малайзия Абдул Азиз Капрауи заяви, че отломката "почти със сигурност" е от самолета, изчезнал на 8 март 2014 г. при полет между Куала Лумпур за Пекин. Френската жандармерия е започнала разследване. Малайзия също е изпратила екип от следователи.

Изчезването на самолета на малайзийските авиолинии на 8 март 2014 година, който изпълняваше полет от Куала Лумпур за Пекин, остава една от най-големите мистерии в историята на гражданската авиация. До този момент от машината не е открита и следа въпреки издирвателните операции в южната част на Индийския океан. 239 пътници и екипаж се намират на борда при изчезването му.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.