Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
20-годишен турчин е атентаторът от Суруч
22 Юли 2015
Според ДНК експертизата нападателят самоубиец, който отне живота на 32-ма души в понеделник, е 20-годишен турски гражданин

20-годишен турчин е атентаторът от град Суруч, близо до границата със Сирия, съобщи Франс прес, като се позова на анонимен източник от властите в Анкара. Според ДНК експертизата нападателят самоубиец, който отне живота на 32-ма души в понеделник, е 20-годишен турски гражданин.

Турция скоро ще вдигне забраната за достъп до социалната мрежа Туитър, след като са били изтрити снимките от бомбения атентат в Суруч, съобщи Ройтерс, като се позова на висопоставен служител на правителството в Анкара. Няколко интернет доставчици блокираха достъпа до Туитър, съгласно съдебна заповед, която забранява разпространението на снимки от атентата.

Двама турски полицаи са убити при нападение в югоизточния град Джейлянпинар, близо до границата със Сирия, съобщи Франс прес, като се позова на местните власти. Кюрдската екстремистка групировка ПКК пое отговорност за убийството на двамата служители на реда, съобщи Франс прес. Според изявление на групировката в интернет убийството е отмъщение за самоубийствения атентат в пограничния град Суруч в понеделник, който властите приписаха на "Ислямска държава".


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.