Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сърбия затвори границата с Македония, Гърция вкарва хиляди имигранти на ден
19 Юли 2015
Официалното обяснение на сръбските власти за затварянето на границата е било: "липса на свободни места в бежанския лагер за временно настаняване в Прешево"

Сръбските гранични власти тази сутрин затвориха границата с Република Македония около граничния пункт Табановце, на север от град Куманово.

Това предаде местната телевизия Нова и уточни, че затварянето на границата е станало в 8.00 часа българско време.

Официалното обяснение на сръбските власти за затварянето на границата е било: "липса на свободни места в бежанския лагер за временно настаняване в Прешево". "Лагерът е препълнен и няма свободни места", съобщили още сръбските власти и уточнили, че "границата ще остане затворена докато лагерът в Прешево е пълен с имигранти".

През последните два месеца съседна Република Македония е изправена пред огромен натиск от страна на нелегални бежанци. Всички те влизат от съседна Гърция. За едно денонощие често границата минават и по над 1000 души.

Жителите на град Гевгели, който се намира на границата с Гърция, се страхуват от бежанска криза, която може да предизвика хаос в града.

Преди два дни македонският президент Георги Иванов предупреди, че Македония може да предприеме мерки за по строг контрол на границата, ако Унгария и Сърбия продължават да блокират техните граници за бежанци. /БГНЕС


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
19 Jul, 2015 | 17:21

Другари, съществуването на Гърция и съответно Македония, България и т.н. не е важното, а унищожаването на бялата раса. Ето защо Гърция ще си получи редовния пакет за да продължава доставката на диваци. Иначе би могло да пламне национализъм, а това демокрацията няма да допусне. Другари, синедрионът и лично Генералният Секретар са убедени че Йехова ни обича! Дръжте здраво белите гои и ги мушете с ритуалните шила по нервните влакна на гръбначния стълб, това усилва притока на кръвта в нашите пещерни тела!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.