Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Самолет се разби в жилищен район на остров Суматра, поне 45 загинали
30 Юни 2015
Агенция Франс прес съобщава за 113 души на борда на разбилата се машина. По последни данни жертвите на катастрофата са 45

На борда на самолета, който се разби в жилищен район на индонезийския остров Суматра, е имало 62 души, съобщи Ройтерс, като се позова на източник от армията на страната. В самолета са пътували около 50 души, освен 12-членият екипаж, за които беше съобщено по-рано.

Агенция Франс прес съобщава за 113 души на борда на разбилата се машина. По последни данни жертвите на катастрофата са 45.

Индонезийският военен самолет тип Си-130 "Херкулес" се разби в жилищен район на град Медан на остров Суматра. Местните медии показаха къщи и хотели в района, обхванати от пламъци.

Според властите машината е произведена през 1964 година. Самолетът се е разбил минути след излитането си, като преди това пилотът е поискал да се върне заради технически проблеми на борда.

По данни на Агенцията за авиационна безопасност, има 10 фатални инцидента с военни самолети на индонезийската армия през последното десетилетие.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.