Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
4-годишната българка Ани Борисова е била убита от баща си в Гърция
5 Май 2015
Убийството е извършено по особено жесток начин, който няма аналог, не само сред случаите в Гърция, но и в света

На специална пресконференция полицията в Атина оповести подробности от разследването на убийството на 4-годишната Ани. Извършител на престъплението е 27-годишния й баща. Полицаите, които водят разследването, не очакват, че ще открият тялото на жертвата.

Полицаи и журналисти се опитваха на пресконференцията да не посочват конкретно как е извършено убийството, защото фактите са ужасяващи. Медиите в Гърция не си позволиха да публикуват цялата информация.

От Дирекцията на полицията посочиха пътя на разкриване на убийството, което родителите умишлено са представяли като отвличане. Резултатите на експертизата доказват, че оръжието на убийството е намерено в дома на бащата, както и генетичен материал, доказващ смъртта на жертвата. Едва след това 27-годишният баща прави пълни признания пред специализиран полицейски екип.

Разкрихме убийството на четиригодишната жертва, български гражданин, както и мерките, които е взел убиецът, за да изчезне трупът.Това е извършено по особено жесток начин, който няма аналог, не само сред случаите в Гърция, но и в света, заяви говорителят на полицията.

Бащата продава играчките и детската количка на 4-годишната Ани, за да прикрие следите. Полицията не очаква, след разкритията по случая, че има вероятност да се открие трупа на детето. Възмутени граждани, които се бяха събрали пред прокуратурата, направиха опит да линчуват майката и бащата.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21-ви април.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.