Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Гришо размаза и Вавринка
16 Април 2015
Григор се наложи много категорично в два сета с 6-1, 6-2 за 54 минути игра, като показа изключително концентрация и превъзходство над деветия в света

Невероятен Григор Димитров отстрани действащия шампион от турнира в Монте Карло Станислас Вавринка и се класира за четвъртфиналите в Княжеството.

Григор се наложи много категорично в два сета с 6-1, 6-2 за 54 минути игра, като показа изключително концентрация и превъзходство над деветия в света. Мачът започна повече от добре за Димитров, който проби още в първия гейм. След това българинът не се разсея и с общо три пробива взе първия сет с 6-1 за 25 минути. Вторият сет тръгна малко по-равностойно, но въпреки това ракета номер едно на България показа превъзходство и стигна до втора победа над Вавринка от общо четирите им мача, след като надделя и във втората част с 6-2.

С успеха си Григор взе още 78,820 евро и 180 точки за ранглистата. На четвъртфиналите Гришо очаква победителят от мача между Роджър Федерер и Гаел Монфис. Вавринка беше действащия шампион от турнира, след като победи Роджър Федерер през 2014 година на финала в Княжеството. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.