Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Киев: 1500 руски войници влязоха в Украйна през уикенда
9 Февруари 2015
Те са имали военно оборудване - около 300 единици военна техника, включително ракетни системи "Град"

В самопровъзгласилата се Донецка народна република започна доброволната мобилизация, съобщи заместник главнокомандващият на местното опълчение Едуард Басурин. Властите на сепаратистката република прогнозираха, че ще наберат около 100 хиляди души. В момента частите им наброяват между 7 и 15 хиляди, тъй като точни цифри не се оповестяват. 

В същото време властите в Киев съобщиха, че най-малко 1 500 руски войници и конвои с военно оборудване са влезли в Украйна през уикенда. По техни данни в страната са вкарани около 300 единици военна техника, включително ракетни системи "Град".

Седем цивилни са загинали, а трима са ранени през изминалото денонощие в Донецка област, съобщиха местните власти. Жертвите са от градовете Дебалцево и Адеевка, където през изминалата нощ е имало ожесточен обстрел. От украинската армия съобщиха за девет убити военни и 26 ранени. Според Киев сепаратистите са осъществили над 100 обстрела по позиции на армията.

Късно снощи Донецк беше разтърсен от мощен взрив, причинен от снаряд, попаднал във фабрика за експлозиви и амуниции. Засега няма информация за пострадали при взрива.

Започналата в петък евакуция на хора от град Дебалцево, където се водят най-ожесточените сражения в Източна Украйна, е продължила днес, съобщиха местните власти. Извеждането на хора беше прекратено вчера от съображения за сигурност. От 28-и януари насам от Донецка област са били евакуирани близо 4 400 души, около 900 от които деца.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

П.Енчев
11 Feb, 2015 | 18:09

Журналистът ДЖОН ПИЛДЖЪР: ВОЙНАТА в УКРАЙНА, която не виждаме заради ОБЪРНАТАТА РЕАЛНОСТ
Качено на: 07/02/2015  / http://youcomments.com/author/vvelikov/
СМЪРТ НА УЛТРА ДЕСНИТЕ "АЗОВ" и "АЙДАР" НАЦИСТТИ от Украйна!
Да живeе и пребъде делото за свобода на новоосвободилите се от Нео НАЦИЗМА републики, Луганк, Доньетск и Новорусийск!
"Толерант-Приемствените Българи", под ръководството на Илия Енчев, се надигнахме с иск за назначаването на Г-н Путин ПРЕЗИДЕНТ на €вро-Конгломерата за да озаптише и въведе ред сред Америкосите НАТО-Коран пикльовци в Евро-Конгломерата с Колониалиста-АНГЛИЯ и баб Меркел ШВАБСКА, които създадоха НАЦИСТСКА и Н€о-НАЦИСТСКА АНАРХИЯ в Украйна, която стана и подразделение на въоръжените сили на САЩ!
А за да стане това, т.е. да се озаптишат най-вече БЕЗКРЪВНО НАЦИЗМА и Н€о-НАЦИЗМА, Америкосите НАТО-Коран пикльовци, €вро-Конгломерата с Колониста-АНГЛИЯ и баб М€ркел ШВАБСКА, а оттам и надигналият се ултра-радикален ислямизъм, ТРЯБВА СВЕТА ДА СЕ ВСЛУША И ПРИЕМЕ ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЧОВЕЧЕСТВОТО Щ€ С€ САМОУНИЩОЖИ!
http://novorossiya.name/natsizm-ili-ukrainskiy-natsionalizm/

ДА ЖИВEE С ВЕЧНА СЛАВА БРАТЯ-РУС ОСВОБОДИТЕЛ!!
СМЪРТ НА NATO-КОРАН ПИКЛЬОВЦИТЕ, ФАШИнгтонски НАТО-ТЕРОРИСТИ!!

На БУНТ потомци на Дякона, Ботева и Вапцарова, ЗА ДА ИЗГОНИМ НАТО-КОРАН ПИКЛЬОВЦИТЕ ОТ РОДИНАТА НА ДЯКОНА И БАЛКАНИТЕ.

Смърт на Ултра-Дясното ни ЧУЖДОПОКЛОННО ГЕРБо-правителство което без референдум и допит до Народа, надяна милитаристичният НАТО-Коран пикльовски хомот на шиите ни!
Янкйз Гоу Хоум!!, Янкйз Гоу Хоум!!, Янкйз Гоу Хоум!!, Янкйз Гоу Хоум!!

"Толерант-Приемствените Българи", под ръководството на Илия Енчев, се надигнахме с иск за пълният разпад на €вро-Конгломерата, връщайки всичките средствата на €вро-марионет държавите, заграбени от Брюксел до сега, от началото на €вро-Колониализма!

На БУНТ потомци на Дякона, Ботева и Вапцарова, ЗА ДА ИЗГОНИМ НАТО-КОРАН ПИКЛЬОВЦИТЕ ОТ РОДИНАТА НА ДЯКОНА И БАЛКАНИТЕ!!

“Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда”!
Стара Славянска поговорка

БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!
http://novorossiya.name/natsizm-ili-ukrainskiy-natsionalizm/

С уважение:
П.Енчев / enchev_ip@abv.bg



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.