Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Меле между футболни агитки и полиция в Кьолн
27 Октомври 2014
Протестът на футболните агитки е срещу ислямистите в Германия

44 полицаи бяха ранени, а 20 футболни хулигани арестувани след тежки сблъсъци между футболни агитки и полицията в центъра на Кьолн късно снощи. Преди това там се проведе протест на футболните агитки срещу ислямистите в Германия. Демонстрацията бе организирана от крайнодесни партии.

В протеста за първи път се събраха враждуващи помежду си футболни агитки от цяла Германия. Най-малко 4000 души са взели участие в демонстрацията, каза министърът на вътрешните работи на провинция Северен Рейн-Вестфалия Ралф Йегер. Той обяви, че за да се предотвратяват такива демонстрации в бъдеще е нужно решение за ограничаване на нацистките сбирки да вземе Конституционният съд. Сред футболните хулигани са забелязани стотици привърженици на неонацистки организации, обясни той. Полицията е трябвало да защитава неколкократно изглеждащи като чужденци минувачи от атаките на хулиганите. Протестът срещу салафистите – радикално течение на исляма, което се разпространява в Германия, е само повод за расистки прояви, смятат от профсъюза на полицията. Обединението на футболни агитки и неонацисти е ново явление, което трябва да бъде наблюдавано внимателно, тъй като представлява опасност, каза още Йегер.

Хулиганите не протестират само срещу салафистите, а и срещу мюсюлманите. Наблюдава се бърз прираст на Съюза на хулиганите срещу салафистите, който е основан през май. До преди месец той наброяваше 300 души, а сега е нараснал вече на над 4000.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
29 Oct, 2014 | 00:30

Границата се затяга, вече няма лабаво, казва правителството! На Дунав мост са задържани чужденци правещи опит да нарушат границата, но безрезултатно - върнати са в кампото. Сега, още с встъпването си новото правителство ще уреди и тока. Без отлагане ще почне и санирането на панелките, - целта поставена от синедриона да се ликвидира и този последен остатък от комунизма. Панелките ще се приватизират от корпорации като всяка ще е длъжна да ги дава под наем вече санирани, но дадени на цигани и бежанци ще се плаща от държавата, а това е сигурен доход пред стремително обедняващия наемател. Задават се и други изгоди, повишаване на пенсионната възраст - наистина ако въобще има пенсии, кардинални промени в образователната система, като учителките и директорките ще бъдат вече циганки, ще са завършили курсове към Меито. Прави силно негативно впечатление че циганската, турската и бежанската литератури са дискриминирани, а това са корените на българската духовност донесена в Ориента от Далечния изток. Кафе сладкарниците където се събира творческата интелигенция ще са по същество клубове на РМС (Радикален Мюфтийски Съвет). Докато те укрепват връзките с западните братя Радикали, единайсет годишни циганки с тънка кожа през която се виждат вените на ръцете, ще правят такъв хендджаб на джихад работниците в зелени градини с водоскоци в задните дворове, че бойците ще хукват по софийските улици да защитават чистотата на исляма и славата на алаха! Алах абкар, кафа сефтим и сиктир братя в този алах и дебелосерия му пророк! Братя, не мога да свърша докато не ви алармирам че циганския етнос ще приеме като един исляма! Слава на всеблагия и милостивия! Хулна дума против алах и моамед ще се приравнява с отричане на холокоста. А избори и няма да има - с какви средства?! Вече си е и ясно народа за кого милее. Но ще има постоянни всенародни тържества по булеварди и площади, признаващи моамед и заклеймяващи Христос като фашист. Всеки петък пред служба, всяка джамия ще осигурява поне сто гяура за жертвоприношение с отсичане на главите. Бугарите са подъл народец и ще се опитат да бягат в Румъния, но ще ни хванат тоя - Дунав мост ще бъде взривен от нашите бойци на радикалния труд, а друтия ще бъде приватизиран.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.