Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българската актриса Мишел Бонев предизвика политически скандал в Италия
19 Октомври 2013
Твърденията на Мишел Бонев относно личния живот на Силвио Берлускони и системата

Българската актриса Мишел Бонев предизвика политически скандал в Италия с твърденията си, че годеницата на бившия премиер Силвио Берлускони - Франческа Паскале е лесбийка и техният годеж е просто фасада. Годеницата на Берлускони има намерение да съди българката за клевета.

Твърденията на Мишел Бонев относно личния живот на Силвио Берлускони и системата, при която момичетата от обкръжението на бившия премиер са му искали подаръци и услуги, бяха широко разпространени от италианските медии.

В популярно политическо шоу, излъчено по телевизия Ла7, българската актриса разказа, че самият Берлускони й е говорил за хомосексуалните наклонности на Франческа Паскале и че те двете с Франческа са били "много повече" от приятелки. Бонев също разкри, че благодарение на връзката си с Берлускони тя е получила финансиране за филмите си и измислената специално за нея награда на Филмовия фестивал във Венеция преди три години.

Много политици от партията "Народ на свободата" определиха скандала като опит да се очерни репутацията на нейния лидер Силвио Берлускони.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Анджелино Алфано заяви, че историята на партията и на Берлускони "не може да бъде осквернена от вулгарна журналистика, която използва клюки и съмнителни персонажи".

По думите на адвокатите на 28-годишната Франческа Паскале, която от една година е официално годеница на Берлускони, тя има намерение да съди Мишел Бонев и телевизията, излъчила шоуто, за клевета и да поиска обезщетение от около 10 милиона евро.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.