Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
България е почетен гост на изложение в Брюксел
18 Септември 2013
Страната ни ще бъде представена с традиционни производства и дейности, с фолклорното си богатство, и като туристическа дестинация

България е избрана да бъде почетен гост на откриващото се днес в Брюксел годишно изложение на белгийската провинция Люксембург. Страната ни ще бъде представена с традиционни производства и дейности, с фолклорното си богатство, и като туристическа дестинация, съобщава БНР.

Това е възможност за наши производители да представят свои продукти, както и да осъществят контакти със свои белгийски колеги, подчерта посланикът ни в Брюксел Веселин Вълканов. Той съобщи, че с най-голям ентусиазъм са се включили от община Попово, от която ще са и основните български експонати в изложението:

Община Попово ще е нещо като фокус на нашето изложение. Естествено, че ще рекламираме България и ще има материали за страната. Това, което Попово ще изложи, са няколко винарни, месопреработвателната промишленост, производители на олио, мандри. Ще рекламираме града и региона като дестинация за ловен туризъм.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.