Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Българи протестират по света срещу кабинета "Орешарски"
2 Юли 2013
Десетки българи излязоха на протест в Ню Йорк, САЩ, Барселона, Корея и други части на света

Десетки българи излязоха на протест в Ню Йорк, САЩ, Барселона, Корея и други части на света. В солидарна подкрепа с недоволството под надслова #ДАНСwithme в София граждани в Ню Йорк се събраха пред ООН, а в Барселона Леда Трифонова организира инициативата „ Две секунди солидарност" със стотици последователи.

Елена Хамбарджиева и Венера Върбанова от Ню Йорк коментираха в ефира на „Тази сутрин", че недоволството в София е събудило желанието им да допринесат и да бъдат съпричастни. „Имаме намерение да продължим, опитваме се да се свържем с повече българи:, заяви Върбанова и уточни, че това все пак ще отнеме време. Категорични са обаче, че няма да спрат докато не настъпят промени.

Според Елена Хамбарджиева протестът в София след назначението на Делян Пеевски и последвалото оттегляне на кандидатурата е довело до предотвратяване на плашещи последици.

В инициативата на Леда Трифонова от Барселона стотици казват „стига". По думите й така „успяхме да кажем и да бъдем чути, че искаме промени". Тя смята, че тези протести ще доведат до основни промени в законите най-вече за начина, по който хората влизат в парламент, съобщи bTV.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

teo
02 Jul, 2013 | 10:53

С КАФЕ КОМУНИСТ НЕ СЕ СМЪКВА ОТ ВЛАСТ!!!Престъпното червено-турско-нациско правителство с кукловоди Доган,Местан,Сергей и СидерБЕЙ ЩЕ ТЕГЛИ ЗАЕМ ЗА ДА ЗАМАЖЕ ОЧИТЕ НИ С УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДЕТСКИ, СМЕШНО НАМАЛЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА И ОБЕЩАНИЯ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!ТОВА ВОДИ ДО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ДЕФИЦИТА ЗА СМЕТКА НА ДЖОБА НА БЪЛГАРИТЕ!!!С тези ЗАЕМИ ОРЕШАРСКИОГЛУ ЩЕ ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ ДО НАЙ-НИСКА КАТАСТРОФАЛНА ТОЧКА!!!НАРОДЪТ СЕ СЪБУДИ И ЩЕ НАНЕСЕ НОКАУТ НА ТЕЗИ МАФИОТИ!!! С КАФЕ КОМУНИСТ НЕ СЕ СМЪКВА ОТ ВЛАСТ!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.