Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тези корейци, който не плакаха за вожда си отиват в трудови лагери
11 Януари 2012
След траура в КНДР са започнали събрания, на които остро били критикувани тези, които не проявили скръбта си по загубата на любимия Ким Чен Ир

До шест месеца работа в трудови лагери може да бъдат осъдени жителите на КНДР, които не са участвали в траурните мероприятия по повод смъртта на Ким Чен Ир или не са плакали за него, съобщава КРОСС. Това съобщи днес един от южнокорейските интернет сайтове, който наблюдава ситуацията в Северна Корея.

След последния ден на траура на 29 декември в КНДР са започнали събрания, на които остро били критикувани тези, които не проявили скръбта си по загубата на любимия вожд. Към лицата, които са били осъдени спадат и тези, които се обявиха срещу „системата на трите поколения"- прехода на властта от основателя на КНДР Ким Ир Сен към неговия син Ким Чен Ир и оттам към сина му Ким Чен Йън. „народните съдилища" завършиха на 8 януари, като недостатъчно скърбящите са заплашени със солидни глоби, включително и половин година в трудовите лагери.


последни в По света:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.