Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бившият директор ДФ „Земеделие” обвиняем за умишлена безстопанственост
1 Април 2017
договорът не е бил изпълнен и не са извършени договорените дейности, по разпореждане на Мирослав Николов било извършено плащане към търговското дружество
Специализираното звено „Антикорупция” към Софийска градска прокуратура обвини бившият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие” Мирослав Николов. Мирослав Николов е привлечен като обвиняем за умишлена безстопанственост, от която е настъпила щета за фонда в размер на 19 950 лева. 

На 26 февруари 2014 г. Николов е сключил договор за консултантски услуги в областта на връзките с обществеността и публичните комуникации с търговско дружество на стойност 19 950 лв. Същевременно в ДФ „Земеделие“ има Дирекция „Връзки с обществеността, протокол и координация“, в която работят достатъчно на брой служители. Освен това, въпреки, че договорът не е бил изпълнен и не са извършени договорените дейности, на 9 юли 2014 г. по разпореждане на Мирослав Николов било извършено плащане към търговското дружество. 

Мирослав Николов е с мярка за неотклонение „Подписка“. Разследването продължава. /БГНЕС


последни в Aгро:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.