Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Евродепутатът Петя Ставрева организира конференция за агробизнеса в събота
11 Февруари 2009
Усвояването на средствата от еврофондовете в земеделието е една от важните теми
Петя Ставрева
Петя Ставрева

Земеделският евродепутат Петя Ставрева организира на 14 февруари 2009 г. в Пловдив регионална конференция на тема: “Аграрният сектор в ЕС - проблеми и перспективи. Усвояване на средствата от еврофондовете в земеделието - примери от България, Румъния и Гърция”. Във форума ще участват евродепутатите Мария Петре и Константин Думитриу /Румъния/ и Йоанис Главакис /Гърция/.

Конференцията ще започне в 9.30 ч. в зала "Париж" в “Новотел Пловдив”.

Усвояването на средствата от еврофондовете, както и възможностите за развитие на аграрния сектор и селските райони в трите страни в контекста на промените на Общата селскостопанска политика на ЕС ще се дискутират на конференцията.

Форумът е част от инициатива за регионално сътрудничество, реализирана от трима евродепутати от ЕНП-ЕД, представители на България, Румъния и Гърция.


последни в Aгро:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Земеделец
12 Feb, 2009 | 04:47

От кое БСНС е тоя манекен? Бас държа, че ако я накараш да подходи към легнала мотика, ще го направи от грешната страна! И тая с п***а, е станала политичка ... , а аз си мислех че само Надка...

Русо ама тъпо
12 Feb, 2009 | 00:33

***** ,ти ще оправаш земеделието!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.