Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Връчват за пети пореден път наградата
Юлиян Моллов - 5 Декември 2003

32-годишният смолянчанин Ефрем Моллов получава приза за иновации и обществен принос в пчеларството. За първи път толкова млад пчелар получава престижната грамота.


Част от пчелина на младия пчелар.
     В понеделник (8 декември) в гр. Смолян ще се състои церемонията по връчването на ежегодната награда на Асоциацията на пчеларите професионалисти "Пчелар на годината". Престижната грамота за тази година ще получи Ефрем Моллов. 32-годишният смолянчанин получава приза за иновации и обществен принос в пчеларстовто.

     Официални гости на тържеството ще бъдат председателят на парламентарната Комисия по земеделие и гори Пламен Моллов, изпълнителният директор на фонд "Земеделие" Асен Друмев. Ще присъстват депутатите от гр. Смолян проф. Стоян Кушлев и Людмил Симеонов, както и Областният управител инж. Димитър Палагачев, кметът на гр. Смолян Дора Янкова, зам.-кметът Славка Каменова, зам.-областният управител Димитър Петагов и др.

     Асоциацията на пчеларите професионалисти е учредена през 1997 г., а наградата се връчва за пети пореден път. Нейният председател Младен Котларски ще награди младия пчелар в конферентната зала на Областната управа в Смолян от 16.00 ч.

     Професионалната организация издава в. "Пчели", който излиза на всеки две седмици.


последни в Aгро:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.