Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
25 години Модна къща Пен Силует
25 Април 2015
Вече 25 години Пен Силует създава сценични, артистични и карнавални облекла, мажоретни костюми и народни носии с автентична бродерия, както и пълна гама аксесоари към тях.
25 години навършва пловдивската модна къща Пен Силует. Едва ли има друга българска компания от модния бранш, ако можем да го наречем само такъв, създала толкова идеи и цялостни концепции за облекла, работила с такъв замах и зарадвала толкова свои клиенти и почитатели.
 
Вече 25 години Пен Силует създава сценични, артистични и карнавални облекла, мажоретни костюми и народни носии с автентична бродерия, както и пълна гама аксесоари към тях.
 
Тематични облекла за заведения, търговски обекти и за рекламни преdставяния на различни продукти, са друго дизайнерско направление на Пен Силует.
 
 “За нас няма малки и големи клиенти, споделя собственичката на Пен Силует - г-жа Пенка  Райчева. Обличаме с любов, както ансамбли, певчески и танцови формации, театрални трупи и спортни клубове, така и всяко дете разказало ни с грейнали очи за своето желание. Как да не откликнем на  една мечта? Пепеляшка, Снежанка, Ариел или  Батман, рокля на принцеса или облеклото на герой от комикс, какъв е проблема, нужно е само желанието да бъде изказано на глас. На своите клиенти даваме и избора да закупят или наемат желаното облекло. За тяхно удобство освен официалния фирмен сайт и фирмения ни магазин в гр. Пловдив изградихме и развиваме и мащабна интернет платформа http://shop.pensiluet.com/, която типично по нашенски, хем е интернет магазин, хем е банка за идеи, блог и място, където всеки може и трябва да намери себе си и поръча наистина облеклото, което желае.Голяма част от моделите се разработват от еластични материи, така, че облеклата да могат да служат на своите притежатели дълго време.
 
Умелото боравене с материте, перфектното качество, удобство на облеклата, индивидуален подход и стил в разработката на модели, привличат  вниманието и на спортните среди, за които Пен Силует от години изработва спортни екипи и представителни облекла.
 
В „Пен Силует” се моделират и изработват и ученическите униформи на елитни училища в Пловдив и страната.
 
“В униформите влагаме същата страст. Униформата за нас е своеобразна идентичност на едно училище, но освен красива, модерна и различна тя трябва да бъде удобна и функционална. Щастливи сме, когато децата носят с удоволствие нашите униформи. Развиваме и допълваме униформените облекла съобразявайки се с желанията и нуждите на децата, родителите им и разбира се, училищното ръководство”, допълва ръководителя на „Пен Силует” – г-жа Райчева.
 
За празника, типично в свой стил, „Пен Силует” реши да напише своята четвърт вековна история чрез снимките и разказите на своите клиенти в годините. Групата създадена във Facebook  с име - 25 ГОДИНИ МОДНА КЪЩА "ПЕН СИЛУЕТ”, ежедневно попълват имената на нови членове – малките, големи и пораснали деца на  „Пен Силует” 
Можете да ни потърсите чрез нашата официална страница: www.pensiluet.com


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.