Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Търсят фирма да застрахова Министерски съвет
25 Януари 2014
Нужда от застраховане имат и частта от административната сграда, ползвана от Министерски съвет, намираща се на улица "Сердика" в София

Министерски съвет обяви обществена поръчка за избор на фирма, която да застрахова сградата, в която заседава кабинетът на "Дондуков" №1.

Нужда от застраховане имат и частта от административната сграда, ползвана от Министерски съвет, намираща се на улица "Сердика" в София, както и гараж на улица "Йоаким Кърчовски" в столицата и недвижим имот в община Елин Пелин.

Трябва да се застрахова и почивната база на Министерски съвет "Св. Св. Константин и Елена" във Варна, базата "Приморско", комплекса "Бояна", стопанството "Евксиноград" и обекта "Шабла". В застраховката ще се включи и продукцията на винарска изба "Евксиноград", всички намиращи се там лозови масиви и бадемова градина (и тяхната реколта).

Интересно е да се отбележи, че бадемовата градина в "Евксиноград" е на обща площ от 9 декара, а лозовите масиви обхващат общо 113 декара. Там се произвежда, както грозде от сорта "Врачански мискет", така и от сортовете "пино щардоне", траминер (розов)", "немски ризлинг", "шардоне", "траминер", "червен мискет".

Ще се застраховат и жилищата, гаражите и помещението, предвидено за магазин от ведомствения жилищен фонд на Министерския съвет. Става дума за 78 апартамента, 8 гаража и едно помещение за магазин, които се намират в София.

Застраховката ще важи до края на годината и ще трябва да е в рамките на около 61 000 лева, като ще бъде избрана застрахователната компания, която предложи най-ниска цена. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.