Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хотел "Севън Хилс" Пловдив
20 Декември 2012
Уникална обстановка и великолепна кухня

Хотел "Севън Хилс" предлага на своите гости комфорт и удобство, съответстващи на европейските стандарти – лоби бар, ресторант с лятна градина, безплатен охраняем паркинг, уютни стаи, зала за провеждане на бизнес срещи, семинари и конференции и всичко това съчетано с висока класа в обслужването от квалифициран персонал.

 Разположение: Разположен в сърцето на Пловдив, в подножието на стария град, той позволява на своите гости бърз достъп  до многобройните забележителности без нужда от ползване на какъвто и да е вид транспорт.

Непосредствената му близост с Международния пловдивски панаир и голяма част от бизнес и административни центрове на града, превръща хотела в удобно място за настаняване, както и за организация на срещи, събития и семинари.

Интериор: Като активен представител на античния град, Хотел „Севън Хилс” е богато аранжиран с елементи от ренесансовата култура на Пловдив. Топлотата на дървото, платната на небезизвестни автори, каменни пана и ефектно осветление, оставят у посетителя усещане за уют и премерен лукс.

Настаняване: Хотелът разполага с 20 комфортни стаи: единични, двойни и студия с допълнително легло. Всички от тях са обзаведени и оборудвани в съответствие с техните тризвезден статут. Всяка от тях има климатик, с индивидуален санитарен възел и душ кабина, сателитна телевизия, мини-бар, сейф, телефон и сервизно помещение.

Ресторант: Севън Хилс разполага с две зали  на закрито с 50 и 70  места, лоби бар и външна градина в която могат да се настанят до 70 души. Богатото меню и кулинарна магия на едни от най-добрите майстори готвачи в града ще се хареса на всеки гост. В допълнение, селекция от подбрани вина на български  и чуждестранни изби.

За всеки ден от седмицата хотел „Севън Хилс” подготвя разнообразно обедно меню с изключително преференциални цени.

Конферентни удобства: Зала „Пловдив” на хотел „Севън Хилс” е изключително подходяща за провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени събития. В Севън Хилс хотел гостите ще използват и всички необходими технологични удобства, необходими за събитие от висока класа.

За вашият празник: Хотел „Севън Хилс” ще превърне вашият празник в неповторимо изживяване. Прекрасната база, добре подготвен екип, великолепна кухня и перфектно обслужване, ще оставят у вас освен прекрасни спомени и желанието за скорошно  завръщане.

Хотелът предлага организация на сватби, рожденни и именни дни, фирмени и часни партита и всичко друго, което смятате, че трябва да отбележите по специален начин.

За ваше улеснение, могат да бъдат директно договорени и услугите на DJ, всеки изпълнител, група, балет или формация, която искате да поканите, водещ, видео и фото заснемане, допълнителна украса, специална аранжировка или подаръци за вашите гости.

Адрес:
Хотел „Севън Хилс”
Пловдив,  ул. Житен Пазар 6
Рецепция:телефони
+359 32 66 03 99
+359 32 66 04 99
+359 32 66 05 99
GSM: +359 887 87 39 86

e-mail: hotel_seven_hils@abv.bg

sevenhills-hotel.com


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.