Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
„Сейнт Джордж Груп” ЕООД - металорежещи и дървообработващи инструменти, машини и окомплектовка
20 Декември 2011
Металорежещи и дървообработващи инструменти. Лепила за дърво и метал, лакове, шкурки, електроди. Лични предпазни средства. Монтажни и мерителни инструменти. Окомплектовка. Металорежещи машини. Нормализирани елементи и готови пакети. Консумативи за EDM маш

„Сейнт Джордж Груп” ЕООД е основана през 1992 г. със седалище в гр. Пловдив. “Сейнт Джордж Груп” е търговска фирма, специализирана в продажби на голямо разнообразие от металообработващи инструменти и машини, нормализирани елементи и готови пакети, окомплектовка, консумативи за EDM машини, технически лепила, абразиви, мерителни и ръчни инструменти.

В качеството си на оторизиран представител на NOUVA RET – Италия, можем да ви предложим широка гама от изхвъргачи, леякови втулки, щифтове, щуцери, клапани за въздух, тапи, поансони, колонки и втулки, щанцови пружини, готови пакети и специализирани елементи по чертеж на клиента.

Фирмата предлага широка гама от формоотделители, смазочни масла и греси, ръждопреобразуватели, чисители, консервационни смазки и пасти на фирма MMCC microchem и Caramba, които намират голямо приложение в машиностроенето, металообработването, леката и хранително-вкусовата промишленост.

Техническите лепила, силикони и греси, допълват широката гама на предлаганите от нас продукти, като се използват в почти всички сфери на бита и промишлеността.

Представители сме на марката PRIMATEC – Германия. В номенклатурата са включени всучки резервни части за нишкови и обемни машини, ремъци, филтри, нишка, медни и графитни електроди, смола и диелектрици.

Продуктовата гама включва окомплектовка на металообработващи машини, скрепителни елементи и стяги, лентоотрезни машини Bomar, механични ножовки  BAHCO и ленти за лентоотрезни машини Rongen.

Предлагаме монолитни инструменти – свредла, метчици, плашки, зенкери, райбери българско производство, както и на марките DHF, MASTERCUTTITEX.

Фрезови, стругови инструменти, твърдосплавни пластини на MITSUBISHI, SANDVIK COROMANT, TICIT .

Фирмата предлага български мерителни инструменти и внос.

Фирма „Сейнт Джордж Груп” ЕООД е представител и на марката BORIDE – USA. Продуктовият каталог включва широка гама от абразивни пили с общо и специално предназначение, за обработка на материали след ерозия, за неръждавейка, чугун и алуминии. Предлагаме шлайфгрифели с разнообразна форма, фиброкерамика, диамантена течност, паста и пили.

4000 Пловдив, ул. Полковник Бонев 31
тел./факс: +359 32 96 81 30;  96 81 40
тел./факс: +359 32 82 02 81
е-mail:
stgeorge.office@gmail.com
уеб сайт: metalorejeshti.bg


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.