Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Модна централа "Гема 96"
1 Декември 2011
Днес дизайнерският екип на "Гема 96", чертае тенденциите и гради вкусовете на клиента в изработката на дамските и мъжки палта, шлифери, якета и мантата

Запазена марка на модна централа Гема 96 е разработката на колекции връхни облекла за всеки сезон. Гордост за компанията е, че в годините сложи своя щемпел върху познаваем, харесван и търсен от клиента стил. И не само това. Днес дизайнерският екип на „Гема 96”, чертае тенденциите и гради вкусовете на клиента в изработката на дамските и мъжки палта, шлифери, якета и мантата.

Представя на своите потребители  и широка гама от артикули, допълващи ежедневния им и официален гардероб. Колекциите от мъжки и дамски панталони, сака, поли, ризи и костюми, съчетали изчистената линия с богатството на цветовите тоналности, аксесоари и качествени материи, прави фирма „Гема 96”, желан партьор и любим дизайнер не само в България, но и в редица европейски държави.

Особено ценени от чуждестранните партньори на фирмата са нестандартните решения в дамската риза,  превърнали традиционната дреха в моден аксесоар. Акцент за вътрешния и външен пазар са и палтата, изпълнени от естествен, вълнен кашмир.

Фирма „Гема 96” разработва и индивидуални проекти за фирмени и работни облекла.

Възможността за комплексност в поръчката – от блузата до палтото, разнообразието от материи и цветове, и вашите идеи за детайлите, подкрепени в разработката от опитен  моделиер – конструктор,  прави възможно създаването на уникалния ви,  фирмена стил, при това на добра цена.

Неслучайно, от години фирма „Гема 96” се радва на доверието на хотелския и ресторантски бизнес, на клиенти, фризьорски и козметични салони,  охранителни фирми и такива в сферата на услугите, за които имиджът на техните служители, има значение.

Познавайки добрите практики в конструиране на детските облекла и залагайки на качествени, естествени материали, фирма „Гема 96” е и добрият партньор в разработката на ученически униформи.

Работейки за едровия пазар обаче, модна централа „Гема 96” не забравя  своите индивидуални клиенти. Фирмата поддържа пълна номерация на произвежданите модели, вкючително и размери – гигант.  В шоурума на „Гема 96”, можете да направите и своя индивидуална поръчка на облело или връхна дреха.

Мотото, създадено преди 15 години - „На едро или дребно – заповядайте при нас”, фирма „Гема 96”, продължава да отстоява и днес.

За контакти:
гр. Пловдив, Пещерско шосе 30,
/в сградата на Аптечно управление/, ет.4
тел.: 032 64 30 63
gsm: 0882 93 72 03
e-mail:
gema96@abv.bg


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Marina
20 Mar, 2012 | 17:56

zavislivi i prosti hora da nepishat molq!!!

Marina
20 Mar, 2012 | 17:56

zavislivi i prosti hora da nepishat molq!!!

didi
11 Feb, 2012 | 19:03

KAKVI GROZNI MANEKENKII

didi
09 Feb, 2012 | 16:35

KOLKO GROZNI DREHI LELE


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.