Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кухня TEKA за 989 лв. от ТЕХНО СТИЛ
1 Март 2012
ТЕКА - модерен дизайн, доказано качество и супер цени. Само сега може да закупите пълен комплект кухненски уреди ТЕКА на цена от 989 лв. И още, италиански кухни Net cucine на невероятна цена

ТЕХНО СТИЛ е и официален представител на TEKA за България. Това дава предимството на нашия клиент да ползва най-добри цени и своевременни доставки.

И още!

Оригинални италиански кухни Net cucine вече и в Пловдив, в магазин ТЕХНО СТИЛ.

Очакваме ви!

Добре дошли в различния магазин

Магазин ТЕХНО СТИЛ предлага на своите клиенти цялостни решения за дома, офиса и хотела - бяла и черна техника, уреди за вграждане, мивки и смесителни батерии, мебели.
Проектиране на кухни, гардеробни  и корпусна мебел по индивидуални проекти.

Каква е разликата

Ние ценим вашето време. При нас получавате комплексно обслужване. Ние разполагаме, със складова наличност от необходимата ви техника, собствено мебелно производство и монтажни бригади и не на последно място, екип от висококвалифицирани специалисти, помагащи ви в избора, както на уредите, така и на конструкционни и цветови решения за вашия дом. И всичко това на едно място, без излишно обикаляне по магазините. Без нужда от транспортиране. Без търсене на извинения и вина за покупки направени другаде, защото при нас получавате крайния продукт – вашия нов модерен дом с всички необходими гаранции и съпътсваща документация, при това на добра цена.

Стъпка по стъпка

1. Избирате необходимите ви уреди за вграждане, бяла и черна техника с помощта на специалист – технически консултант от богатия ни шоу рум.
2. Със съдействието на дизайнер – конструктор изработвате варианти на триизмерен проект на обзавежданото пространство. При необходимост, подсигуряваме и сваляне на размери от вашия дом.
3. След изработка, монтажната ни бригада доставя и монтира в дома ви цялостното обзавеждане, заедно с вградени и други уреди, влизащи в поръчката.

Намерете кухнята на Вашите мечти в магазин ТЕХНО СТИЛ!!! Обзаведете хола или дневната! А детската? Ах, колко искам всичко да се подреди в модерна гардеробна! И да е практично, и да е различно...

Ние предлагаме обзавеждане, съобразено с последните модни тенденции и начин на живот

1. Интелигентни решения за комфорт и стил.
2. Ние можем да Ви осигурим решения, които помагат да изразите себе си и начина си на живот и Вашата индивидуалност.
3. Ние можем заедно с Вас да създадем ваш собствен стил в обзавеждането.

За дом с безпогрешен стил - магазин ТЕХНО СТИЛ

Нашата цел - да създадем за Вас обстановка, в която е удоволствие да се живее и да Ви покажем последните решения при уредите за вграждане.

Магазин Техно стил предлага бяла, черна техника и уреди за вграждане на водещи световни марки:  Ariston, Indesit, Gorenje, Bosch, Siemens, Teka, Franke, Whirlpool и много други.

Топ моделите и последните иновативни решения при уредите за вграждане!

Всеки месец промоции на различни пакети от уреди. Свържете се с нас:

гр. Пловдив
бул. Мария Луиза 64
тел.: 032 650 556
technostyle.bg


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Нели Пловдив
18 Nov, 2011 | 19:24

Невероятни са,клиент съм на магазина от години..тук получаваш повече отколкото си дал...консултантите са перфектни, магазина е чист приветлив,мебелите се изпипват до най-малката подробност...а отстъпките и подаръците -уникални

Bogo
11 Jul, 2011 | 15:34

Bravo za meteriala. Skoro sam pri vas.

Методи
27 Jun, 2011 | 13:03

Уникални неща.

lili sofia
25 Jun, 2011 | 12:46

i az se prisaedinjavam. Veche haresvam doma si


Mimi
25 Jun, 2011 | 11:46

Най добрите. Изпипват всеки детайл. Поръчахме при тях кухня и детска стая. Заслужаваше си всяка стотинка.



  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.