Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хотел Алафрангите - усетете духа на старинен Пловдив
24 Март 2010

Хотелът е нова сграда с автентична възрожденска архитектура, съчетала носталгията по миналото с удобствата на модерния свят. Разположен в сърцето на Старинен Пловдив, той дава възможност за туристическа обиколка в архитектурния комплекс и центъра на града, без ползване на допълнителен транспорт.

С допълнително заплащане може да бъде заявен екскурзовод.

Изискан уют и топло гостоприемство очакват всеки гост в откритият наскоро хотел-ресторант "Алафрангите" в Пловдив. Хотелът е разположен в центъра на Стария град и предлага неповторима атмосфера, първокласно обслужване и кухня за ценители. Издържан в характерния възрожденски стил, хотел "Алафрангите" в Пловдив е запазил очарованието на отдавна отминали времена,  допълвайки го хармонично с всички удобства на съвремието.

На разположение на гостите в хотел "Алафрангите" са елегантен ресторант, лоби бар и конферентна зала с 40 места. Интериорните  решения, почерпили  стила на старите градски къщи, характерни за Старинен Пловдив, превръщат  престоя  на всеки гост в неповторимо изживяване.

Хотелската част включва общо 15 стаи - 3 единични, 10 двойни и 2 апартамента. Всички помещения са модерно оборудвани с централна климатична инсталация. Всяка стая разполага с телевизор, телефон,  минибар и свободен достъп до интернет.

С изисканата си кухня и перфектно обслужване ресторант "Алафрангите" е прекрасно място за банкети, семейни тържества, романтична вечеря, делови обед и вечеря.

Конферентната зала е подходяща за провеждане на делови срещи,  обучения, презентации и семинари. Елегантният лоби бар предлага богат избор от отбрани вина и напитки.

Хотелът разполага с просторна лятна градина, закрит гараж за автомобили и магазин за сувенири.

Хотел-ресторант "Алафрангите"
гр.Пловдив, ул. "Кирил Нектариев" 13,
тел.:+359 32 620983, тел./факс: +359 32 269595, GSM: +359 888 312436, +359 888 312433     
е-mail:
alafrangite@abv.bg

За повече информация и заявки: alafrangite.eu


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Simovi
27 Jun, 2011 | 18:44

Prekrasen malak hotel. Vsichko e novo i hubavo. Tishina i spokojstvie. Ste povtorim.

Semovi
25 Jun, 2011 | 11:47

Vsichko beshe prekrasno.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.