Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Полицията атакува стрийптиз бар в центъра на Пловдив
22 Февруари 2020
Четирима души са задържани за склоняване към проституция
Четирима души са задържани за склоняване към проституция при спецакция на пловдивската полиция в еротичен бар. Арестите са извършени тази нощ при проверка на стрийптиз клуб в центъра на Пловдив. Мъжете са задържани за трафик на хора за целите на сексуална експлоатация, съобщават от пловдивската полиция.

За 24 часа са арестувани собственикът, управителят и един от охранителите на нощното заведение - и тримата от Пловдив, както и мъж от Варна, който набирал момичета. Четиримата са на възраст от 31 до 40 години.

С набраните момичета те предлагали платени услуги на свои клиенти. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пловдив.

Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане, посочват от държавното обвинение. В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция" към ОД на МВР - Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура - Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.