Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха трупа на изчзналия полицай в Родопите
3 Август 2017
Издирваният мъж - Димитър Даскалов от село Първенец, е открит мъртъв
Откриха тялото на 51-годишен бивш полицай след едноседмично издирване в Родопите, съобщава радио „Фокус", като се позовава на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Към 10:30 часа днес (3 август) в полицията е постъпила информация, че издирваният мъж - Димитър Даскалов от село Първенец, е открит мъртъв. Причините за смъртта са в процес на изясняване. Според първоначалната информация няма данни за насилие, вследствие на което да е настъпила смъртта.

Бившият полицай Димитър Даскалов е намерен близо до мястото, където е трябвало да се срещне с близките си, преди да бъде обявен за издирване.

На 27 юли той е тръгнал в посока на селата Ситово и Лилково, където следите му се губят. Издирването на пенсионирания полицай продължи една седмица, като в него се включиха полицейски и горски служители, ловци, много доброволци и негови близки.

Откритият мъртъв Димитър Даскалов е дългогодишен служител на Първо районно управление на „Полиция" в Пловдив. Бил е младши полицейски инспектор и е отговарял именно за родопския участък, в който изчезна. Пенсионирал се преди около година и половина.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.