Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Разкриха въоръжен грабеж в Пловдив
23 Февруари 2015
В рамките на седмица служители в полицията в Пловдив са установили извършителите на въоръжен грабеж в града
Разкрит е пореден въоръжен грабеж в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В рамките на седмица служители в полицията в Пловдив са установили извършителите на въоръжен грабеж в града. Активните оперативни и издирвателни действия са предприети от криминалисти в Първо районно управление „Полиция” и колегите им от сектор „Противодействие на общата престъпност” по сигнал от 16 февруари. Инцидентът е станал около 3.00 часа в метанстанция, където нахлули двама маскирани мъже и след заплаха с огнестрелно оръжие отнели около 1400 лева оборотни пари от 23-годишния служител. В хода на разследването, реализирано под ръководството на Районна прокуратура – Пловдив, са събрани доказателства, че автори на престъплението са 20-годишния с инициали С.Й. от Нова Загора и 23-годишните И.Й. и П.Й. от село Дуванлий. По случая е повдигнато обвинение на С.Й. и П.Й., които са задържани за срок до 72 часа. Обявен за издирване е И.Й., който към момента се укрива от полицията. 
 
От началото на годината това е четвъртият въоръжен обир, който е разкрит в резултат на бързи и съвместни действия на разследващите в пловдивската дирекция. На 15 февруари установени и задържании са и извършителите на предишните три престъпления. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.