Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бизнесменът в Пловдив е убит случайно по време на грабеж
3 Февруари 2015
Той е носел в себе си оборота от чейдж бюрото

Отнета е чантата на убития мъж в Пловдив, в която е носил финансовите си средства. Това заяви на пресконференция във Варна главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, предаде „Фокус”. Светлозар Лазаров припомни, че снощи в Пловдив е било извършено нападение над български гражданин на 65 години.

Мъжът е един от първите в Пловдив, който е започнал да се занимава с обменни бюра. Паралелно с този бизнес, в последно време убитият е развивал и друг бизнес, като е закупувал земеделски земи в Северна България. „Човекът е водел предимно затворен начин на живот, бих казал консервативен със стандартен режим на движение”, каза още Лазаров.

През злополучната вечер мъжът се е прибирал към дома си, намиращ се на бул. „6-и септември”. Именно там е бил нападнат, като първоначалната информация и анализите, които специалистите правят, сочат към това, че вероятно се касае за грабеж. Светлозар Лазаров добави, че е отнета и чантата на убития, като в нея той е носил финансови средства от чейдж бюрото. Нападението е прераснало в убийство, като е имало и борба между мъжът и нападателя или нападателите.

„Човекът е прострелян с един изстрел и най-вероятно, това не мога да го потвърдя на 100%, но най-вероятно е застрелян с личното му оръжие, което е носил с цел самоохрана”, допълни Лазаров. За сега не се знае и каква е сумата, която застреляният в Пловдив е носил в личната си чанта.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.